Ljeto kroz njihove oči

IMG_1451

I dok se na kontinentu izmjenjuje red oblaka i sunca jedan novu šlauf i stari tobogan bili su dovoljni da se klinci zabavljaju satima. Jer bolju zabavu od vode i prskanja teško da nalaze ovih dana.

Odradili su zadnje dane vrtića prije kratke pauze (jer drugih opcija za ljeto nemamo, osim vrtića i par dana krpanja s bakama). Još mozgamo da li se upustiti u potragu za last minute aranžmanima i ostaviti za to previše love. Kad imaš kombinaciju nas dva roditelja koji nismo ludi za vrućinama i klasičnim ljetovanjima, dvogodišnjakinju koja ne staje i šestogodišnjaka koji ne voli promjene, zapitaš se ima li i boljih opcija za provesti ljeto i potrošit lovu.

Pavel kad mu spomenem da idemo na put me pita zašto uvijek nešto smišljam, a u putovanju na more vidi niz problema, od mučnine do seke koja cendra.

Danima nas prije bombardira pitanjima i na kraju mu bude super pa ti ne bude žao ovog “upitnika” kojeg prolazimo.

Zadnjih godina kombiniramo predsezonu i još par dana u špici. Cijene su prihvatljive čak i za nešto luksuzniji smještaj (čitaj blizu mora i sa sadržajem za klince).  

I dok maštam o ugodnim jesenskim danima moram priznati da pogled na ovu dječju bezbrižnost i sreću svakako puni moje baterija.

Mi smo se za svoje ljetne avature opremili u Mali Zakladi, a ako ne ulovite ljetne popuste imate kod MIIMA10 na sve nesniženo.

Kako god i gdje god provodili ljeto želim vam da uživate!