O meni

Lice iza bloga
IMG-4704

Upoznajte me

Bok, ja sam Marija! Uporna, kreativna, emotivna, zaljubljenica u lijepo uređene interijere, dekoriranje, kreativna rješenja, vrtlarenje i vino. Diplomirana inženjerka kemije koja radi u struci, a od svakodnevnih obaveza opuštaju me moji hobiji i kreativan rad.

Dani su mi kao i svakoj mami ispunjeni smijehom i plačem, poljupcima i ožiljcima, manjkom sna i obiljem ljubavi. Za sve to su zaslužna moja djeca Pavel i Franka. Jer oni su tu da pomrse sve planove i pokažu što je u životu najbitnije. Uz svakodnevno kuhanje za moju obitelj  priprema slastica također je jedna od stvari koja me opušta i veseli. Život na selu pruža nam mogućnost boravka u prirodi kad god poželimo, a cvijeće i rad u vrtu oduvijek su bili moj ispušni ventil uz koji zaboravim na vrijeme.

Na obroncima Moslavačke Gore nalazi se naš vinograd i vinarija to je ujedno i obiteljski posao koji se suprug i ja nadamo još više proširiti. Moj san je uređenje moderne kuće za odmor koja će biti inspirirana tradicijom, a gostu pružiti odmor po mjeri modernog čovjeka, mir prirode i luksuz suvremenog. Nadam se da ćete imati prilike jednoga dana sve to pratiti kroz ove moje kockice.

Svoj kreativan rad započela sam na Instagramu kao @miimavintage te sam zahvaljujući tome imala priliku raditi s mnogim poznatim brendovima koji su prepoznali moj trud i pružili mi priliku da zajedno surađujemo. Svakoj ukazanoj prilici se izuzetno veselim i cijenim ju jer mi pruža mogućnost da razvijam nove ideje i kreiram sadržaj koji inspirira i druge.

Stalno istraživanje i želja za promjenom, nove ideje i rad na projektima me vesele, uče i pružaju zadovoljstvo i kao što volim reći to su moje male životne radosti. Nadam se da će vas ove moje stranice nadahnuti da i vi otkrijete neke svoje. 

Hvala vam što ste tu!