Veselje za najmlađe

FullSizeRender-3

U suradnji s Mali Zakladi donosim vam pregled najljepših poklona za vaše najmlađe koje možete pronaći na njihovoj stranici po akcijskim cijenama. Ako još niste obavili kupovinu božićnih poklona zadnji je čas, a ove igračke i dodaci osim što su zabavni imaju i divan dizajn te kvalitetnu izvedbu.

Bird Glow & Go!

Novi dječji romobil Birdie Glow sa svijetlim, šarenim LED svjetlima na kotačima koji pružaju izvanredan izgled romobila i bolju vidljivost u prometu. Moji izbor je bio bijeli, ali kad je stigla nove verzija sa svjetlećim kotačima morali smo uzeti jedan za Franku i drugi za Pavela i to u veselim bojama.

Birdie Glow nova je generacija romobila koja omogućuje aktivnu, edukativnu i izuzetno zabavnu igru na otvorenom i dostupan je u prekrasnim bojama.

Liewood – najljepše igračke

Robna marka Liewood® oduševljava slatkim i iznimno originalnim setovima za igru. Posebnu pozornost posvećuje zasnivanju praktičnih i sigurnih dizajna te izboru pouzdanih, djeci prihvatljivih i ekološki prihvatljivih materijala. Liewood® set za frizere od 100 % silikona jamči sigurnu igru bez brige. Materijal je izuzetno izdržljiv, mekan i fleksibilan, bez oštrih rubova i ne lomi se pri padu na tlo. Tko se još od nas nije pretvarao da je frizer, doktor ili trgovac? Kroz igru djeca mogu otkrivati područja koja ih zanimaju, saznati na što žele provesti više vremena te ojačati svoju sposobnost pretvaranja i preuzimanja uloga.

Tko ne zna zabavnu igru Čovječe ne ljuti se? Sada je dostupna i u Liewood® skandinavskom stilu i nježnim pastelnim bojama. Svima nama pomalo nostalgična igra, a još nisam upoznala klinca koji se ne ljuti. 🙂 Neka uz ovu igru vježbaju strpljenje, ali istodobno i zdravo natjecanje.

Bodil slagalica namijenjena je stjecanju motoričkih sposobnosti, osobito fine motorike, vizualnog pamćenja i kognitivnog razvoja, istodobno pomaže i pri poboljšanju vizualno-motoričke koordinacije. Mališan će slaganjem jačati ustrajnost i strpljenje. Moja Franka jako voli slagalice i uvijek se rado ulovi tog zabavnog zadatka.

Preslatki set za društvenu igru domino od silikona u prekrasnom Liewood® stilu. Set uključuje 28 pločica i predivan je poklon koji će mališanu pomoći da razvija različite vještine.

Liewood – Modni dodaci

Možda nisu prvi izbor poklona za klince ali sigurno će se svaka mama razveseliti ako ovo poklonite njenim klincima. Čarape – Liewood i ostali modni dodaci su u boji senfa, sivoj, crno-bijeloj, ružičastoj i druge moderne boje bit će savršen dodatak za garderobu vašeg mališana. Elastične i prozračne čarapice izrađene su od pamuka, poliamida i elastana te su prikladne za svakodnevno nošenje i sportske aktivnosti.

Kinderfeets – drvene igračke

Ekološki prihvatljivi drveni proizvodi Kinderfeets® izrađeni su od drva breze dobivenog iz obnovljivih izvora. Marka Kinderfeets® i organizacija Trees for the Future za svaki kupljeni proizvod sade jedno novo stablo te tako brinu o boljoj sutrašnjici i ljepšoj budućnosti naše djece. Marka Kinderfeets®  upotrebljava minimalnu količinu ambalaže za pakiranje svojih proizvoda, pri čemu koristi isključivo ambalažu od recikliranog papira i boja na bazi vode.

Drvena dječja kolica imaju dvije funkcije: riječ je o prekrasnoj drvenoj igrački i kolicima za vježbanje hodanja djeteta. Igračka koja će vašem mališanu omogućiti da savlada prve korake savršena je za igru kod kuće u kišnim danima, ali i za igru na otvorenom. Mi ih koristimo od prve godine, a često je i Franka uskočila u njih jer su stvarno čvrsta i izdržljiva.

Daska – za ljuljanje izvanredna je igračka koja stimulira slobodnu igru, a djecu potiče na aktivno igranje i upotrebu mašte. Kinderfeets® Kinderboard praktična je dječja igračka za razvoj ravnoteže i stjecanje novih vještina. Djeca kroz igru neprestano otkrivaju brojne nove i zanimljive načine za upotrebu ove drvene daske. Daska za ljuljanje Kinderfeets® Kinderboard u dječjem svijetu mašte može postati tunel za vlakić, nadvožnjak za autiće, ili pak krevetić za plišane igračke. Drvena daska često nam poslužiti i kao tobogan, ljuljačka, stolčić, ideja je bezbroj.

Drveni spremnik – možda nije igračka po opisu, ali ovaj spremnik će sigurno biti zabavan klincima jer osim što mogu voziti igračke nije rijetko da klinci uskoče unutra i zatraže vas da ih provozate po kući. 🙂 S detaljima od bambusa, praktičnom vrpcom i kotačima s gumenom oblogom prekrasan je dodatak za dječju sobicu koji ujedno sjajno obogaćuje dječju igru.

Koju god da igračku za svoje dijete izaberete radost koju ona nosi, ali i vrijeme provedeno u istraživanju, dobroj zabavi i druženju sigurno je neprocjenjivo. Odvojite vrijeme za igru i zabavu jer osmijeh naših najmlađih i najdražih je sigurno najbolji poklon. Sretni vam blagdani!